Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη λίστα της Μάλμε

ΠΑΟΚ και Μάλμε κοντράρονται απόψε (6/8, 20:00) στο Eleda Stadium για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να κάνουν κάποια αλλαγή στην ευρωπαϊκή τους λίστα μέχρι τη Δευτέρα (6/8), με τους Σουηδούς να προσθέτουν την τελευταία στιγμή τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Κόλιν Ρέσλερ, που απέκτησαν από την Μιάλμπι για να αντικαταστήσουν τον Ντέρεκ Κορνέλιους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Άντερσον, τεχνικός διευθυντής της αντιπάλου του Δικεφάλου:

«Είχαμε μια ώρα στη διάθεσή μας για να τον δηλώσουμε. Οι μεταγραφές στο εξωτερικό περνούν μέσω του συστήματος ITC, αλλά εάν είναι εντός της Σουηδίας, περνούν από το σύστημα Fogis. Στη συνέχεια δημοσιεύουμε τη μετάβαση στο Fogis. Πρώτα η Μιάλμπι έπρεπε να το εγκρίνει και μετά η ομοσπονδία πρέπει να συμμετάσχει στην έγκρισή της μεταγραφής.

Εάν ο παίκτης είναι εγγεγραμμένος στο Fogis, μπορεί να παίξει στην Σουηδία, αλλά για παιχνίδια στα προκριματικά του CL, η UEFA πρέπει επίσης να δώσει την έγκρισή της. Στη συνέχεια στείλαμε ένα έντυπο στην ομοσπονδία, η οποία έστειλε με την σειρά της το έντυπο στην UEFA και στη συνέχεια η UEFA έπρεπε να εγκρίνει αυτό το έντυπο μεταγραφής. Έπρεπε να δουλέψουμε μέχρι αργά. Δεν είναι «επιστήμη πυραύλων», αλλά απαιτεί από όλους να είναι επί ποδός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version