Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλύγιστος ΠΑΟΚ, έκανε το πρώτο βήμα για τα αστέρια!

Δημοφιλή

Για την ημιτελική φάση του έβδομου προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s Champuons League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετώπισε στην Πολωνία την Καϊράτ Γκατ από το Ισραήλ.

Οι μόνιμες Πρωταθλήτριες Ελλάδας ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και μέχρι το 15ο λεπτό ήταν κυρίαρχες στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μάλιστα και μια μεγάλη ευκαιρία με την Έμιλι Χέλμβαλ να μην μπορεί να νικήσει την Ρουμπίν από πλεονεκτική θέση.

Από εκεί και πέρα τον πρώτο ρόλο στο παιχνίδι πήρε η ομάδα από το Ισραήλ και στο 19′ είχε δοκάρι με μακρινό σουτ από την Σαντρίνια, με την Νόιχαους να βρίσκει μάλιστα και την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα, οι τυπικά φιλοξενούμενες έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με την Γόρκου να περνά την Φεραντάνς, σούταρε διαγώνια, όμως απομάκρυνε η Νόιχαους.

Στο 40ο λεπτό η Καϊράτ είχε και δεύτερο δοκάρι, με την Σάντος να γυρνά την μπάλα στην Σαντρίνια, αυτή σούταρε έξω από την περιοχή, όμως το δοκάρι τερμάτισε την προσπάθειά της.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε και πάλι από την ομάδα του Ισραήλ, με την Νόιχαους να σώζει και πάλι έπειτα από αδράνεια της «ασπρόμαυρης» άμυνας, με το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων για το πρώτο ημίχρονο.

Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, έτσι μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Morris, μόνο που αυτή την φορά βρήκε και γκολ, με την Κοσκερίδου να κάνει φοβερή ενέργεια και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 1-0 για τις Μόνιμες Πρωταθλήτριες.

Το παιχνίδι ήταν στον έλεγχο του Δικεφάλου ο οποίος ναι μεν δεν είχε πολλές φάσεις στην επίθεση, όμως δεν δεχόταν και φάσεις στην άμυνά του.

Όμως στο 78′, η Γκούνη έκανε χέρι στην περιοχή και δόθηκε πέναλτι, με την Σάντος να το εκτελεί εύστοχα δύο λεπτά αργότερα, παρ’ όλο που η Νόιχαους βρήκε την σωστή γωνία, για το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο έξτρα μισάωρο της παράτασης.

Στην παράταση οι δύο ομάδες ήταν εμφανώς καταπονημένες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά λάθη και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 111ο λεπτό όμως, οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες Ελλάδος με υπέροχο τελείωμα της Χέλμβαλ, πήραν και πάλι το προβάδισμα για το 2-1, το οποίο ο Δικέφαλος κράτησε μέχρι το φινάλε και πήρε την μεγάλη πρόκριση!

ΠΑΟΚ Morris – Καϊράτ Γκατ: 2-1

Κανονική διάρκεια: 1-1

Τα γκολ: Κοσκερίδου 47′, Χέλμβαλ 111′ – Σάντος 80′ (πεν.)

Ημίχρονο: 0-0

Κάρτες: Μήτκου 9′, Κοσκερίδου 52′, Γκούνη 59′ – Κάρολ 76′

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Φεραντάνς, Κακαμπούκη, Γκούνη, Μανίσα (46′ Παπαδοπούλου), Κοσκερίδου (72′ Δρακογιαννάκη), Εστέβεζ (83′ Βαρδαλή), Μήτκου, Αντράντε (115′ Δοϊρανλή), Χέλμβαλ, Βλασσόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία