Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αν όχι Κεντζιόρα, τότε… Ραμάλιο

Δημοφιλή

Η υπόθεση Κεντζιόρα παραμένει ανοιχτή, όσο η Ντιναμό Κιέβου επιλέγει να ζητά 500.000 ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους σε περίπτωση Τσάμπιονς Λιγκ, για έναν παίκτη που δεν θέλει, που δεν μπορεί να πληρώσει και έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τις 31/12.

Ο Κεντζιόρα είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ σ΄ αυτή την περίπτωση, προσπαθεί κι αυτός να απεγκλωβιστεί από την ουκρανική ομάδα και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μια λύση τις επόμενες μέρες και να ανακοινωθεί η παραμονή του στην Τούμπα.

Όπως τονίζεται στη σημερινή έκδοση της FORZA, για κάθε ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει και μια ακόμη περίπτωση κεντρικού αμυντικού, αυτή του Βραζιλιάνου Αντρέ Ραμάλιο (φωτ.), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν.

Ο 32χρονος Ραμάλιο είναι από τα 18 του στην Ευρώπη (προϊόν του σκάουτινγκ της Σάλτσμπουργκ), έχει παίξει ακόμη σε Λεβερκούζεν και Μάιντς και την τελευταία τριετία έπαιξε στην Αϊντχόφεν, με την οποία φέτος έκανε 46 συμμετοχές με 3 γκολ και είναι ένας παίκτης, που αρέσει και στην τεχνική ηγεσία.

Αν καθυστερήσει κι άλλο του Κεντζιόρα με τη Ντιναμό Κιέβου, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει με τον Ραμάλιο, ο οποίος είναι ούτως ή άλλως στην ατζέντα, και για το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση για τον Εκόνγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία