Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ζει πολύ δύσκολες στιγμές και είναι απολύτως λογικό αυτό, μετά τον αποκλεισμό με 3-4 από την Μάλμε στην παράταση, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτός ο αποκλεισμός. Παρ’ όλα αυτά οι Πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να στραφούν άμεσα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινάει το Σάββατο (17/8) στις 20:00, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς και να μπορέσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς μετά την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό, ακολουθεί εκ νέου ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλιε ή την Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του UEFA Europa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό σήμερα (14/8) στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν σωματικά, αλλά κυρίως να ηρεμήσουν ψυχολογικά, αφού όπως είναι λογικό υπάρχει μεγάλη στεναχώρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αποτυχία να προκριθεί η ομάδα στο League Phase του UEFA Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version