Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ανακοίνωσε Σταυροπούλου ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Επένδυση στο μέλλον έκανε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής μέσου, Ιόλης Σταυροπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιόλη Σταυροπούλου.

Γεννημένη στις 01/01/2009, η Ιόλη αγωνίζεται στον άξονα, παίζοντας τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως επιθετικός μέσος, και έχει ύψος 170cm.

Πρόκειται για μία άκρως ταλαντούχα παίκτρια, η οποία προέρχεται από την ομάδα των Φλαμίνγκο Μεσολογγίου, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία.

Είναι διεθνής τόσο με την Εθνική Παγκορασίδων, όσο και με την Εθνική Κορασίδων της χώρας μας.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2024-2025, θα αγωνιστεί με υποσχετική στην ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί την Φλαμίνγκο Μεσολογγίου, και πιο συγκεκριμένα τον κ. Γιάννη Γουλή, έναν άνθρωπο με μεγάλη συνεισφορά στο ποδόσφαιρο γυναικών, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αποδεικνύοντας τις διαχρονικά καλές σχέσεις μεταξύ των δύο Σωματείων.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ιόλη Σταυροπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ το έπιασε από εκεί που το άφησε

Ο Στέφαν Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 0-2 του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον...

Στην ίδια κατηγορία