Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ανακοίνωση του Δήμου Παύλου Μελά για το γηπεδικό θέμα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ανακοίνωση με αφορμή την ανακοίνωση του Πήγασου Πολίχνης, εξέδωσε ο Δήμος Παύλου Μελά, σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί και την προτίμηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, να μετακομίσει από το PAOK Sports Arena στο ΔΑΚ Πολίχνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι για θέματα που άπτονται των δικών της αρμοδιοτήτων τοποθετείται η ίδια και δεσμεύεται μόνο από όσα δηλώνει η ίδια και ουδείς άλλος.

Επί του συγκεκριμένου, ζητήθηκε από το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ η φιλοξενία της ομάδας στο ΔΑΚ Πολίχνης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γνωρίζοντας την σπουδαία αγωνιστική προσπάθεια, τις επιδόσεις, τη σημασία και την προσφορά του συλλόγου και επιθυμώντας να διευκολύνουμε και εμείς τον σχεδιασμό αλλά και την αγωνιστική του ενδυνάμωση, εξετάζουμε το αίτημά του. Δεσμευόμαστε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση και να φιλοξενηθεί η ομάδα σε κάποια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ έως σήμερα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ δεν έχει φιλοξενηθεί σε γήπεδο του Δήμου Παύλου Μελά. Είναι η πρώτη φορά που το αίτημα αυτό φτάνει στον Δήμο μας.

Σύντομα θα καταλήξουμε σε μια δίκαιη λύση, που αφενός θα εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ και αφετέρου δεν θα ανατρέπει τον σχεδιασμό και τη λειτουργία των τοπικών αθλητικών σωματείων, γιατί αναγνωρίζουμε και την δική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Δικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, η αύξηση των δυνατοτήτων και η εξυπηρέτηση όλων των αναγκών. Για εμάς ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία