Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοινώθηκε από Άουσμπουργκ ο Γιαννούλης

Δημοφιλή

Αποτέλεσε ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα κατά τη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου δεδομένης της ολοκλήρωσης της παρουσίας του στη Νόριτς, έχοντας συνδεθεί με αρκετά ποδοσφαιρικά κλαμπ συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών, ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννούλης επέλεξε την Άουσμπουργκ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2028» στο γερμανικό κλαμπ, όπως τονίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του που προσθέτει στο δυναμικό του τον δεύτερο αριστερό του οπισθοφύλακα.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνει το γερμανικό κλαμπ στην επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Δημήτρη Γιαννούλη:

Ο Έλληνας διεθνής Δημήτριος Γιαννούλης, ο οποίος έπαιξε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος Norwich City την περασμένη σεζόν, εντάχθηκε στην FC Augsburg με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2028 και έφτασε στο προπονητικό κέντρο την Τρίτη.

Η FCA έχει πλέον έναν δεύτερο αριστερό μπακ στο ρόστερ της με την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο αμυντικός έχει 27 συμμετοχές μέχρι στιγμής για την Ελλάδα, και έχει παίξει 75 φορές στο αγγλικό πρωτάθλημα, 18 παιχνίδια στην Premier League, τέσσερις αγώνες στο Europa League και έξι προκριματικά Champions League.

«Οι συζητήσεις μου με την FC Augsburg ήταν πάντα πολύ θετικές και είμαι πραγματικά χαρούμενος που μπόρεσα να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα εδώ για το προπονητικό καμπ στη Νότια Αφρική. Ένα προπονητικό καμπ είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις την ομάδα και να ενσωματωθείς πιο γρήγορα. Ενόψει της νέας σεζόν, αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί θέλω να εντυπωσιάσω με τις εμφανίσεις μου και τη σκληρή δουλειά μου αμέσως, ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Δημήτρης Γιαννούλης αποφάσισε να ενταχθεί στην FCA. Είναι ένας δυναμικός, σκληροτράχηλος φουλ-μπακ, του οποίου η σκληρή αντιμετώπιση θα βοηθήσει την άμυνά μας, ενώ θα μπορέσει να προσθέσει και μια νέα διάσταση στο επιθετικό μας παιχνίδι. Με την υπογραφή του Δημήτρη, έχουμε τώρα μια άλλη επιλογή στην αριστερή πλευρά και πιστεύουμε ότι έχουμε καλύψει καλά αυτή τη θέση τώρα. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Δημήτριο καλή αρχή και ό,τι καλύτερο στην FCA», εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής Marinko Jurendic.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία