Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακρίβειες των Αυστριακών για ΠΑΟΚ-Σβαμπ

Δημοφιλή

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού έχει ανοίξει εδώ και καιρό, με όλες τις ομάδες να ψάχνουν ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει μείνει αξέχαστος στην πρώην ομάδα του, Ραπίντ Βιέννης, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020.

Η ομάδα από τη Βιέννη χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της και, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της Αυστρίας, θα ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Σβαμπ.

Αγνοούν, βέβαια, ότι ο Σβαμπ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο ακόμα. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου το φετινό καλοκαίρι (δείτε εδώ και εδώ).

Μάλιστα, αυτή τη φορά το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, σχολιάζοντας τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» και τον Ιβάν Σαββίδη.

Στην Αυστρία πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την πώληση του ποδοσφαιριστή, διότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της καταγωγής του μεγαλομετόχου της ομάδας.

Παράλληλα, τονίζουν πως ο Στέφαν Σβαμπ θα ήθελε να επιστρέψει στην Ραπίντ Βιέννης και εμπόδιο στέκεται η διοίκηση του Δικεφάλου.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία