Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανάλυση: Η ιδιαίτερη σχέση Λουτσέσκου -φορ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Είναι μία ιδιαίτερη σχέση! Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ στη θέση του σέντερ φορ. Φέτος, πέρσι, αλλά και παλιότερα.

Το ζήτημα έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει πολύ, ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει στόχους, αλλά οι παίκτες του που αγωνίζονται στη θέση του φορ, δεν καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν, δεν έχουν τα μεγάλα νούμερα και την παραγωγικότητα που ίσως θα περιμέναμε.

Αυτό συνέβαινε όλα τα χρόνια Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και πάμε να θυμηθούμε τα φορ με τα οποία συνεργάστηκε:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

Πρώτη χρονιά και έγραψε ιστορία η κόντρα που είχε με τον Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος προσαρμόστηκε και τελικά έκλεισε τη σεζόν με 39 συμμετοχές, 27 γκολ και 7 ασίστ, αλλάζοντας σιγά σιγά το παιχνίδι του.

Μαζί και ο Ευθύμης Κουλούρης με 21 ματς, πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Και οι δύο αργότερα πήραν μεταγραφή με πολλά εκατομμύρια για τον ΠΑΟΚ!

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019

Η σεζόν του αήττητου πρωταθλήματος και ο Λουτσέσκου είχε: Πρίγιοβιτς σε 27 ματς άλλα 18 τέρματα και την μεγάλη μεταγραφή τον χειμώνα.

Πρώτη γνωριμία με τον Τσούμπα Άκπομ και 33 ματς με 8 γκολ και πέντε ασίστ και τον Άγγλο να λέει αρχικά ότι… έβριζα τον προπονητή, αλλά μετά δεν μπορούσα χωρίς αυτόν!

Εκεί εμφανίστηκε και ο Σφιντέρσκι με 15 συμμετοχές, έξι γκολ και δύο ασίστ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022

Ο Λουτσέσκου επιστρέφει και γι αυτά που θέλει αποκτά εξ αρχής τον Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος όμως τραυματίζεται!

Παίζει με τον Άκπομ δανεικό σε 52 ματς και 11 γκολ, αλλά και 3 ασίστ.

Εκεί και ο Σφιντέρσκι με 25 ματς και πέντε γκολ, αλλά και την μεταγραφή του στο MLS που ήρθε σε ένα πολύ καλό σημείο για τον ίδιο.

Μαζί και ο Τσόλακ στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς με 23 ματς και τρία γκολ. Χωρίς μεγάλη επιτυχία, αλλά με μεταγραφή μετέπειτα στη Ρέιντζερς.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2022-2023

Ο Ολιβέιρα προσπαθεί να επανέλθει και κάνει ένα καλό διάστημα. Κλείνει τελικά τη σεζόν με 36 παιχνίδια, εννιά γκολ και τρεις ασίστ, ο παίκτης που λέγονταν ότι θεωρητικά πλησίαζε πιο πολύ σε αυτό που ήθελε ο Λουτσέσκου.

Ο Μπράντον Τόμας εμφανίζεται πρώτη φορά ως ένας πολύπλευρος φορ και κάνει καλή σεζόν με 37 ματς και 12 γκολ, κερδίζοντας την παραμονή του.

Τη σεζόν ο ΠΑΟΚ την ξεκίνησε με τον Κούτσια που δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, έκανε 25 ματς, έβαλε πέντε γκολ, για να ακολουθήσει και γι αυτόν μεταγραφή στο MLS.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023-2024

Ιστορική σεζόν που βγαίνει με τον ΠΑΟΚ έχοντας στα φορ τον Μπράντον Τόμας να κάνει την καλύτερη και πιο γεμάτη σεζόν του με 55 ματς, 12 γκολ και 7 ασίστ, ένας ακόμη παίκτης που έπιασε ταβάνι με τον Λουτσέσκου.

Ο Σαμάτα σε αυτή την ίδια σεζόν είχε 44 παρουσίες με τρία μόλις γκολ και έξι ασίστ.

Ο Τζίμας έδωσε το παρών με 24 παιχνίδια, πέντε γκολ και μια ασίστ, πραγματοποιώντας κι αυτός το δικό του ξεκίνημα.

Όλοι είχαν δυσκολίες, οι πιο πολλοί όμως πρόσφεραν, βελτιώθηκαν, πήραν και μεταγραφή, σε μία δύσκολη αλλά ουσιαστική συνεργασία.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΟΡ

Το ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τελικά ικανοποιημένος από τα φορ του, φάνηκε ξεκάθαρα από το ότι φέτος απέκτησε με μεταγραφή δύο παίκτες που αγωνίζονται στη θέση. Κάπως έτσι ξεκινάει μία σεζόν με Τσάλοφ, Τισουντάλι, Μπράντον και Σαμάτα αφού ο τελευταίος δεν αποχώρησε με μεταγραφή ή με δανεισμό.

Για να δούμε και φέτος πώς θα βρεθεί η πιο κατάλληλη χημεία με τόσους πολλούς και εν δυνάμει βασικούς φορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Τάιλερ Πόλεϊ θα δοκιμάσει την τύχη του στο NBA

Μία μεγάλη ευκαιρία έχει μπροστά του ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ mateco, Τάιλερ Πόλεϊ, ο οποίος συμμετέχει στο training...

Στην ίδια κατηγορία