Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Aνανεώνει ο Σβαμπ, κοντά με Μεϊτέ και Κεντζιόρα

Η πολύ καλή σεζόν που έκανε και κυρίως το τελείωμά της, οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην απόφαση να προσφέρει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στον Στέφαν Σβαμπ, στα οικονομικά δεδομένα του τωρινού του συμβολαίου.

Ο Αυστριακός αποδέχτηκε την πρόταση κι αφού ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες θα ανακοινωθεί η παραμονή του, που ήταν εισήγηση του Λουτσέσκου, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι τον θέλει και την επόμενη σεζόν.

Σε ότι αφορά τον Αντρέ Βιεϊρίνια, από την πλευρά του ΠΑΟΚ του έχει δοθεί το ελεύθερο να αποφασίσει αυτός αν θέλει να συνεχίσει ή όχι. Παρότι μπήκε στα 39, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θέλει να παίξει ποδόσφαιρο άλλη μια σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει κι αυτός το συμβόλαιό του για έναν χρόνο ακόμη.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΪΤΕ

Σε ότι αφορά τον Μεϊτέ, ο Γάλλος έχει μιλήσει με τον Λουτσέσκου και υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία.

Σε πρώτη φάση πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπενφίκα, η οποία είναι θετική, θέλει κι αυτή να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Μεϊτε και εκτιμάται πως θα κλείσει η συμφωνία πολύ κάτω από την ρήτρα.

Σε ότι αφορά τον Μεϊτέ, ο ΠΑΟΚ του έχει προσφέρει ένα συμβόλαιο ίδιο με το φετινό (1,2 εκατ. το χρόνο), ο ίδιος έχει ζητήσει μια αύξηση και είναι θέμα διαπραγματεύσεων. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά όσο υπάρχει δεν κλείνει το deal.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ κινείται και για την παραμονή του Κεντζιόρα. Με τον Πολωνό υπάρχει μια σύγκλιση στο οικονομικό (κοντά στο εκατομμύριο) κι απομένει να απεμπλακεί από την Ντιναμό Κιέβου, στην οποία ανήκει.

Οι Ουκρανοί δεν θέλουν να τον κρατήσουν γιατί εν μέσω πολέμου δεν μπορούν να πληρώνουν τέτοια συμβόλαια, δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις και αυτή τη βδομάδα αναμένονται νεότερα…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version