Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ανάσες» και… επιστροφές για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Κατόπιν της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό που σηματοδότησε την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεών του, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει την προσοχή του εκ νέου στην Ευρώπη και την επόμενη ευρωπαϊκή του πρόκληση με τη Σάμροκ Ρόβερς (22.08) για τα Play Off του Europa League. Έχοντας σωρεία τραυματισμών που όφειλε να διαχειριστεί, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στους Σερραίους είχε εκτός διάθεσης πέντε ποδοσφαιριστές (σ.σ Ντόμινικ Κοτάρσκι, Ράχμαν Μπάμπα, Γιόνι ΌτοΤάισον και Άλι Σαμάτα) plus τον Γιάννη Μιχαηλίδη που εξέτισε την ποινή της κόκκινης κάρτας από τον τελευταίο αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα αξιοσημείωτα πως η τελευταία ιατρική ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ επισήμανε ότι «ο Κοτάρσκι συνέχισε με θεραπεία, καθώς έχει ακόμα ράμματα στο χέρι, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Τάισον. Ο Γιόνι Όττο ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μπάμπα έκανε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης».

Με το σημερινό (18.08) πρόγραμμα να επιφυλάσσει ρεπό για το αγωνιστικό τμήμα, στους «ασπρόμαυρους» εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν επιστροφές στο αυριανό (19.08) προπονητικό ραντεβού που ανανεώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής ενόψει Σάμροκ Ρόβερς θα έχει ο Ράφα Σοάρες στην αλλαγμένη ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία