Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνετη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στην Αθήνα για τον ΠΑΟΚ!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 4-12, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Σ’ ένα κλειστό πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν νευρικές επιθετικά, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με γκολ της Μ. Καρυπίδου, 0-1. Η «ένωση» απάντησε σε 1-1, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει και πάλι το προβάδισμα, χάρη σε τέρμα της Η. Καρυπίδου, γράφοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο 1-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος πέτυχε γκολ πρώτος με την Πουστινίκοβα, 1-3, με τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν με 2-0 σερί, 3-3. Η Πουστινίκοβα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 3-4, η Νιαρχάκου το επέκτεινε, 3-5, με την Πουστινίκοβα και πάλι να δίνει την μεγαλύτερη τιμή της διαφοράς, μέχρι εκείνη την ώρα, 3-6. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Δικέφαλο μπροστά με τρία γκολ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν την καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά, 3-7, χάρη σε γκολ της Η. Καρυπίδου. Οι γηπεδούχες μείωσαν, 4-7, ωστόσο με τέρματα των Γραικού και Η. Καρυπίδου, η διαφορά αυξήθηκε και πάλι, 4-9, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Παναγιώτης Βέργος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του, δίνοντας τους πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Με Νιαρχάκου και Πουστινίκοβα η διαφορά αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, 4-11, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε η νεαρή Μπίκου, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 4-12.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, εντός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο, για την 20η αγωνιστική της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-3, 0-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου 1, Πουστινίκοβα 4, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ. 2, Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου 2, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 2.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version