Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Άνετη νίκη στην πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 1η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena τον Πανσερραϊκό, του οποίου και επικράτησε εύκολα με 65-55.

Από την πρώτη περίοδο ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του και ενώ βρέθηκε πίσω με 2-6, κατάφερε να ανατρέψει γρήγορα την κατάσταση, περνώντας μπροστά με 13-7, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με Νταμπλ-Σκορ και 18-9.

Με το… γκάζι πατημένο μπήκε και στην δεύτερη περίοδο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξέφυγε στο +16 με 29-15, με το ημίχρονο της αναμέτρησης να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 36-17.

Με τρίποντο της Τρονγκ ο Δικέφαλος αύξησε ακόμα πιο πολύ την διαφορά από τον Πανσερραϊκό, πηγαίνοντας στο +21 με 41-20. Οι «ασπρόμαυρες» δεν μπόρεσαν να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά, όμως οι φιλοξενούμενες δεν μπορούσαν κι αυτές με την σειρά τους να ρίξουν την τιμή της διαφοράς. Έτσι η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ με 49-32.

Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι, με τον Δικέφαλο να διατηρεί την διαφορά σταθερά πάνω από τους 15 πόντους, στο μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου και έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στη νίκη με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 65-55, με τον Πανσερραϊκό να μειώνει στο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου και θα αντιμετωπίσει στις 13:45, σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Αθηναϊκό.

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: 65-55

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 36-17, 49-32, 65-55

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάσκετ: ΠΑΟΚ δυο φορές την εβδομάδα όλο τον Οκτώβριο!

Με νίκη ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ ο… γεμάτος Οκτώβριος, με τον Δικέφαλο να επικρατεί στην έδρα του Περιστερίου, και...

Στην ίδια κατηγορία