Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Άνετη νίκη στην πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena τον Πανσερραϊκό, του οποίου και επικράτησε εύκολα με 65-55.

Από την πρώτη περίοδο ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του και ενώ βρέθηκε πίσω με 2-6, κατάφερε να ανατρέψει γρήγορα την κατάσταση, περνώντας μπροστά με 13-7, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με Νταμπλ-Σκορ και 18-9.

Με το… γκάζι πατημένο μπήκε και στην δεύτερη περίοδο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξέφυγε στο +16 με 29-15, με το ημίχρονο της αναμέτρησης να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 36-17.

Με τρίποντο της Τρονγκ ο Δικέφαλος αύξησε ακόμα πιο πολύ την διαφορά από τον Πανσερραϊκό, πηγαίνοντας στο +21 με 41-20. Οι «ασπρόμαυρες» δεν μπόρεσαν να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά, όμως οι φιλοξενούμενες δεν μπορούσαν κι αυτές με την σειρά τους να ρίξουν την τιμή της διαφοράς. Έτσι η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ με 49-32.

Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι, με τον Δικέφαλο να διατηρεί την διαφορά σταθερά πάνω από τους 15 πόντους, στο μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου και έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στη νίκη με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 65-55, με τον Πανσερραϊκό να μειώνει στο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου και θα αντιμετωπίσει στις 13:45, σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Αθηναϊκό.

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: 65-55

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 36-17, 49-32, 65-55

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάσκετ: ΠΑΟΚ δυο φορές την εβδομάδα όλο τον Οκτώβριο!

Με νίκη ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ ο… γεμάτος Οκτώβριος, με τον Δικέφαλο να επικρατεί στην έδρα του Περιστερίου, και...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version