Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνετο πέρασμα της Σίτι από το Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το μεγάλο ντέρμπι με 2-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι με τον Χάαλαντ να παίρνει εκδίκηση στο πρώτο γκολ από τον Κουκουρέγια! Πριν από περίπου έναν μήνα, ο Ισπανός αμυντικός της Τσέλσι πάνω στη χαρά και στη μέθη της κατάκτησης του Euro 2024 με τη «φούρια ρόχα», ανέβηκε πάνω σε τραπέζι κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου της ομάδας στο ξενοδοχείο, παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας για τον… εαυτό του, ενώ παράλληλα, «απείλησε» και τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

«Κούκου, Κουκουρέγια, τρώει παέγια. Κούκου, Κουκουρέγια πίνει Estrella. Ο Χάαλαντ τρέμει γιατί έρχεται o Κουκουρέγια!», τραγούδαγε ξανά και ξανά ο 26χρονος αμυντικός σε ένα στιγμιότυπο που έγινε γρήγορα viral! Και σήμερα πήρε την απάντηση του. Ο Χάαλαντ στο 18′ άνοιξε το σκορ μπροστά στον Κουκουρέγια, τον οποίο και απέφυγε με όμορφη κίνηση! Η Σίτι συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 22′ είχε καλή στιγμή για το 2-0 με τον Ντε Μπρόινε με το σουτ του Βέλγου να περνά άουτ.

Η Τσέλσι έψαχνε την ισοφάριση, την πέτυχε στο 44′, αλλά έμεινε με την χαρά. Ο Τζάκσον σκόραρε μετά από λάθος του Έντερσον , ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 61′ ο ίδιος παίκτης είδε τον τερματοφύλακα των «πολιτών» να τον σταματά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κι αυτοί ακυρωθέν γκολ με τον Λιούις τέσσερα λεπτά αργότερα, λόγω επιθετικού φάουλ του Χάαλαντ.

Εντέλει, οι πρωταθλητές έφτασαν σε δεύτερο γκολ με τον Κόβατσιτς, που τελείωσε το ματς με ωραία προσπάθεια στο 84’. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπρένφορντ έκανε «ποδαρικό» με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Κομιούνιτι Στάντιουμ».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29′ με τον Μπεμό, για να ισοφαρίσουν οι Λονδρέζοι στο 57΄ με το αυτογκόλ του Πίνοκ. Τελικά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, αυτή την φορά σκοράροντας με τον Βισά στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας, για το τελικό 2-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version