Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στη Νέα Μεσημβρία

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τη σημερινή (11.09) προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου τέθηκαν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ομάρ Κόλεϊ στην πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού. Κατόπιν ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, οι τρεις ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν στον κύκλο προετοιμασίας για την «στροφή» της Stoiximan Super League και μοναδικό ερωτηματικό παραμένει ο Μπράντον Τόμας.

Αξίζει να επισημανθεί πως οι ρυθμοί και οι εντάσεις στο σημερινό πρόγραμμα ανέβηκαν κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της. «Η Τετάρτη (11.09) ήταν μια δύσκολη μέρα για τους παίκτες, καθώς οι ρυθμοί και οι εντάσεις ανέβηκαν. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια παιχνίδια 3 Vs 2 και στο φινάλε οικογενειακό διπλό», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Την Πέμπτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, αναμένοντας την ενσωμάτωση και των υπόλοιπων διεθνών ποδοσφαιριστών του, όπως επίσης και τις εξελίξεις αναφορικά με τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Ντέγιαν Λόβρεν στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version