Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνοιξε «φτερά» για Champions League ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για τον τρίτο και τελευταίο μικρό τελικό, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό, του οποίου και επικράτησε με – και πήρε το «εισιτήριο» για το LEN Champions League της επόμενης σεζόν και το χάλκινο μετάλλιο, καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Δικέφαλος έμεινε πίσω στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Στίβενσον, όμως λίγο αργότερα ο Κεχαλάρης με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, οι δύο ομάδες ήταν τόσο αγχωμένες που το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Ο Κεχαλάρης ήταν αυτός που έβαλε και μπροστά τους «ασπρόμαυρους» με ένα πολύ δύσκολο σουτ, καθώς είχε και αντίπαλο κρεμασμένο πάνω του στην ουσία, ωστόσο η τελική προσπάθεια που έκανε δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια ο Κούμπαν πήρε την σκυτάλη και με ωραίο σουτ στον παίκτη παραπάνω, έκανε το 1-3 για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo. 2:31 πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Στίβενσον μείωσε σε 2-3. Ένα λεπτό πριν το τέλος, ο Χατζηγούλας ισοφάρισε σε 3-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με την συμπλήρωση τριλέπτου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κούπμαν έβαλε ξανά μπροστά τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, όμως ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα για το 4-4. Ο Ντέλιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 4-5, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Κεχαλάρης έκανε το 4-6.

Στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, ο Δικέφαλος βρήκε ακόμη ένα γκολ με τον Πολυμέρη Προσινικλή να κάνει ένα ύπουλο σουτ, το οποίο βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 4-7. Στο ξεκίνημα του τέταρτου και καθοριστικού οκταλέπτου, ο Παπανικολάου μείωσε σε 5-7, όμως ο Τσολακούδης με ωραίο μπάσιμο και σουτ, έστειλε τον ΠΑΟΚ Domus Ergo ξανά στο +3 για το 5-8.

3:31 Πριν από το τέλος, ο Αλβέρτης μείωσε σε 6-8, όμως ο Καπράγκος απάντησε άμεσα με ωραία εκτέλεση για το 6-9. Δύο λεπτά πριν το τέλος, οι γηπεδούχοι έκαναν το 7-9 με τον Αλβέρτη ξανά, ενώ ο Στίβενσον στο 1:28 ευστόχησε σε πέναλτι για το 8-9. Στην τελική ευθεία του μικρού τελικού, ο Σιορδίλης έκανε μεγάλη επέμβαση και κράτησε μέχρι το τέλος το 8-9 για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo που έγραψε ιστορία!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 8-9

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-4, 4-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία