Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Απαιτητική έξοδος για Στεάουα πριν τον ΠΑΟΚ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Στεάουα Βουκουρεστίου πριν την ευρωπαϊκή τους συνάντηση στην Τούμπα καλούνται να δοκιμαστούν στις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με το ρουμανικό κλαμπ να τίθεται αντιμέτωπο με τη Σέπσι (σ.σ έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο) αναζητώντας βαθμολογική «ανάσα». Στις εννιά αναμετρήσεις που έχει δώσει στο πρωτάθλημα της χώρας της, η επικείμενη αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» μετράει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και με δέκα βαθμούς καταλαμβάνει τη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκκινώντας απογοητευτικά την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Συνεπώς, αναζητεί τρίποντο ψυχολογίας που θα την τροφοδοτήσει με ψήγματα ηρεμίας ενόψει συνέχειας πριν το δυνατό ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (03.10) για το League Phase του UEFA Europa League. Αναφορικά με την ευρωπαϊκή της πορεία αξίζει να επισημανθεί πως έχει ξεκινήσει ιδανικά δεδομένης της επικράτησής της επί της Ρίγας με 4-1, η οποία επίσης με τη σειρά της αναμένεται να βρεθεί στο μονοπάτι του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος των Ρουμάνων, Τζίτζι Μπεκάλι, σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας προχώρησε σε προβλέψεις αναφορικά με την πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη, έχοντας την αίσθηση πως η Στεάουα θα συγκεντρώσει 17 βαθμούς ενώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «θα τον κερδίσουμε ενώ με τη Μάντσεστερ θα φέρουμε εντός έδρας ισοπαλία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version