Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Απαράδεκτο! Απατεώνες προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από τον Γιαννάκη!

Δημοφιλή

Την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ για τον Γιαννάκη Παπαστεφανάκη προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποιοι επιτήδειοι , αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφοροι στην πόλη, υποστηρίζοντας πως εκπροσωπούν τον επίσημο Δικέφαλο, και ζητούν χρήματα για το ταξίδι του μικρού φίλου της ομάδας στην Βοστόνη.

Προφανώς, πρόκειται για απατεώνες και ο κόσμος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός , αφού το σύνολο του ποσού που απαιτείται θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία. Πιο συγκεκριμένα, στο τέλος της περασμένης σεζόν ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε λεπτομέρειες για το πως μπορεί να θεραπευτεί ο μικρός Γιαννάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από τον ΠΑΟΚ, και όλο αυτό έγινε με πίεση των ανθρώπων των πρωταθλητών, για να ενημερωθούν ότι υπάρχει μια διαδικασία που εγγυάται πως 99% την επόμενη διετία ο Γιάννης θα περπατήσει.

Ο κος Σαββίδης έδωσε εντολή στα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έρθει όλη την οικογένεια στην Θεσσαλονίκη, να τους παρασχεθεί κατοικία, να εξασφαλίσουμε δουλειά στον μπαμπά, να κάνει ο Γιάννης την προεργασία ενδυνάμωσης με γυμναστές του Δικεφάλου, να πάει στην Αμερική 35 μέρες για επέμβαση και αποκατάσταση και να επιστρέψει εδώ για μια διετία φυσιοθεραπείες.

Το κόστος ήταν κάτι που δεν απασχόλησε στιγμή των Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο προέκυψε μεγάλη συμπαράσταση από χορηγούς και συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους οποίους θα τους ευχαριστήσουν οι «ασπρόμαυροι» ξεχωριστά, καθώς κάποιοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό κανείς από την πλευρά του ΠΑΟΚ ή της οικογένειας δεν ζήτησε ποτέ χρήματα, δεν έχει γίνει ο παραμικρός έρανος για την υπόθεση, αφού όλο το ποσό που απαιτείται καλύπτεται από τον πρόεδρο του Δικεφάλου και χορηγούς της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία