Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Απαραίτητος ο ανταγωνισμός για τον Μπράντον

Δημοφιλή

Με τον ερχομό του Ταρίκ Τισουντάλι και του Φέντορ Τσάλοφ, η επίθεση του ΠΑΟΚ γέμισε ποσοτικά, αλλά κυρίως ποιοτικά και έτσι ο ανταγωνισμός για την φανέλα του βασικού φορ αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Για τις νέες προσθήκες του Δικεφάλου στην κορυφή της επίθεσης ρωτήθηκε και ο Μπράντον Τόμας στην σημερινή (21/8) συνέντευξη Τύπου, με τον Ισπανό φορ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους νέους του συμπαίκτες, ενώ τόνισε πως ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι απαιραίτητος.

Μεταξύ άλλων είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά, θέλω να πω ότι κάθε παίκτης που έρχεται και είναι ποιοτικός, σαφώς είναι ευπρόσδεκτος. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι απαραίτητος. Αν ένας παίκτης γνωρίζει πως θα είναι στην ενδεκάδα ό,τι και να γίνει, αυτό δεν είναι καλό. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Κυρίως, είναι καλά παιδιά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί θα βοηθήσουν το γκρουπ και εντός κι εκτός γηπέδου. Μιλώντας για μένα, είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να τρέχω, να πιέζω και να μαρκάρω, αλλά είμαι κι ένας παίκτης που σκοράρει. Έχω σκοράρει αν δεν κάνω λάθος 24 γκολ εδώ. Θέλω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία