Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Απίστευτη ομιλία Σβαμπ πριν το φιλικό!

Σε μία… αρχηγική ομιλία του από αυτές που συνηθίζει κατά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο Στέφαν Σβαμπ που ενεργοποιήθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ Λάρνακας προχώρησε σε έναν αρχηγικό μονόλογο προκειμένου να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του. «Πάμε να παίξουμε σοβαρά. Δεν έχει σημασία που είναι φιλικό, πάμε με σοβαρότητα και σε αυτό το παιχνίδι» επισήμανε χαρακτηριστικά στην πρώτης τάξεως ευκαιρία του Ράζβαν Λουτσέσκου για συμπεράσματα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα του πρώτου φιλικού του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους; Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με αμυντική τετράδα μπροστά του τους Γιόνι Ότο, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, Γιάννη Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες. Στέφαν Σβαμπ και Μάγκομεντ Οζντόεφ στα χαφ με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ, Τόμας Μουργκ και Νίκο Κουαλιάτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Άλι Σαμάτα.

Όπως ενημερωθήκατε μάλιστα μέσα από το FORZAonline νωρίτερα σημειώθηκε επίθεση… αγάπης από τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία προς το αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» που σε πρώτη φάση έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του κατά την αποχώρηση του Δικεφάλου με προορισμό το «Sportpark Kerkebos» της Σβόλγκεν που απέχει ελάχιστα από το Χορστ. Δηλώνοντας το παρόντες δε και στο εν λόγω γήπεδο που φιλοξενείται η πρώτη ανεπίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Δικεφάλου, φίλοι της ομάδας επέλεξαν να φορέσουν μπλουζάκια του πρωταθλητή της Stoiximan Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version