Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πέναλτι σε ένα ημίχρονο

Δημοφιλή

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ έθεσε τις βάσεις για ακόμη ένα τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ράχμαν Μπάμπα να τοποθετούν τους «ασπρόμαυρους» σε ρόλο οδηγού από το πρώτο ημίχρονο. Σε μία αναμέτρηση με τα… όλα της δεδομένου πως αρχής γενομένης από τη σέντρα της αναμέτρησης οι οπαδοί του Δικεφάλου φρόντισαν να δηλώσουν εκκωφαντικά «παρών» ακόμη και σε κεκλεισμένων των θυρών ρίχνοντας πυροτεχνήματα έξω από τη Θύρα 4.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ για το 2024 είχε να επιδείξει και αρκετές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως με το… καλησπέρα της αναμέτρησης έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αστοχώντας σε πέναλτι. Ενδεικτικό πως ο Πραξιτέλης Βούρος έκανε χέρι στο 21ο λεπτό, σταματώντας το σουτ του Κίριλ Ντεσπόντοφ με τον Κώστα Τσέτσιλα να υποδεικνύει πέναλτι στη φάση και τον Στέφαν Σβαμπ που ανέλαβε την εκτέλεση να «μπλοκάρεται» από επέμβαση του Μπάουμαν.

Μάλιστα, στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου καταλογίστηκε και δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σε διεκδίκηση της μπάλας του Λαμπρόπουλου με τον Άλι Σαμάτα. Εν προκειμένω ο παίκτης του ΟΦΗ έβαλε το πόδι του για να διώξει την ώρα που ο παίκτης του Δικεφάλου είχε σκύψει για την κεφαλιά, ωστόσο, αστόχησε, με τον ΠΑΟΚ «πληγώνεται» δις από τα χαμένα πέναλτι.



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία