Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Από νωρίς στα βαθιά ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την θερινή του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζον ξεκίνησε χθες (10/8) ο μπασκετικός ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσελιέρι.

Μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών τεστ, οι «ασπρόμαυροι» έπιασαν δουλειά ώστε να είναι έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου 2024, με τα προκριματικά του BCL στην Ατάλλεια.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι από την πρώτη προπόνηση της ομάδας δεν έλλειπε κανείς, καθώς συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του ρόστερ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης, χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες της ομάδας, τους καλωσόρισε στον ΠΑΟΚ, ζήτησε από όλους να αισθανθούν ότι είναι μία οικογένεια, να λειτουργήσουν από την αρχή ως το τέλος σαν οικογένεια και έδωσε με το γνωστό του πάθος το σύνθημα για το ξεκίνημα της μεγάλης φετινής προσπάθειας.

Η ομάδα του Δικεφάλου πέφτει από νωρίς στα… βαθιά, καθώς το πρωί της Κυριακής (11/8) το πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και θα κλείσει με μια προπόνηση το απόγευμα στο PAOK Sports Arena.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πιτσώτης: «Ξέρω πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες» (video)

Ο Δημήτρης Πιτσώτης είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β και ο Έλληνας νεαρός κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία