Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Από νωρίς στα… βαθιά ο ΠΑΟΚ

Διπλή βάρδια επιφύλασσε το σημερινό (21.06) πρόγραμμα για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, με τον ΠΑΟΚ να εστιάζει σε όλους τους τομείς, υπολογίζοντας εκ νέου στις υπηρεσίες του Ράφα Σοάρες. Απεναντίας, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε το πρωί κι εξασφάλισε ειδική άδεια για το απόγευμα και την αυριανή ημέρα, λόγω οικογενειακού θέματος.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισημάνθηκε χαρακτηριστικά: Διπλή βάρδια για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να αφορά δουλειά σε όλους τους τομείς την Παρασκευή (21.06).

Η μέρα ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση με ασκήσεις και τρεξίματα, ενώ παράλληλα ο προπονητής έδειξε κάποια κομμάτια σχετικά με το pressing. Το απόγευμα το πρόγραμμα ήταν άκρως ποδοσφαιρικό, με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και παιχνίδι.

Ο Ράφα Σοάρες εντάχθηκε το απόγευμα στην ομάδα, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε το πρωί κι εξασφάλισε ειδική άδεια για το απόγευμα και την αυριανή ημέρα, λόγω οικογενειακού θέματος.

Το Σάββατο (22.06) έχει κανονιστεί εκ νέου διπλό ραντεβού στις 09:30 και στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version