Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Από τη μία ο Σορετίρε, από την άλλη ο στόπερ…

Όποιος πιστεύει ότι όλα πήγαν καλά στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, κάνει λάθος, όποιος πιστεύει ότι όλα πήγαν στραβά, είναι απλά εμπαθής. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε πολλά καλά και έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ σε μερικές θέσεις, ενώ από την άλλη, παρά το ότι ήξερε τις πωλήσεις Κουλιεράκη και Εκόνγκ, δεν κατάφερε να καλύψει τα κενά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να μην μείνει με λίγες λύσεις στην Ευρώπη.

Για εμένα, και το έχω αναφέρει, από τη μία είναι η πολύ καλά οργανωμένη και μελετημένη μεταγραφή Σορετίρε και από την άλλη η ανοργανωσιά στα στόπερ μετά τις πωλήσεις Κουλιεράκη και Εκόνγκ. Και αναρωτιέσαι: Αφού όλος ο οργανισμός έχει ικανότητες να κάνει μεταγραφή τύπου Σορετίρε (θαύμα ότι έπεισαν και έφεραν Άγγλο νεαρό τέτοιου επιπέδου) πώς την «πατάει» και εκτίθεται με τέτοιο τρόπο σε περιπτώσεις όπως αυτή του στόπερ δημιουργώντας τόσο κακές εντυπώσεις;

Είναι πάρα πολύ παράξενο πώς από τη μία μπορούν και φθάνουν στο απόγειο, ενώ από την άλλη μένει εκτεθειμένος ο ΠΑΟΚ όπως σε αυτή την προσπάθεια να μη μείνει η ομάδα με τρία στόπερ στην Ευρώπη.

Εκείνοι ξέρουν τι γίνεται….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version