Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Από την αποθέωση στην κριτική ο Μπουρούκ

Δημοφιλή

Ανώμαλη προσγείωση για τη Γαλατασαράι στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ η «Τσιμ Μπομ» απώλεσε προβάδισμα τριών τερμάτων και αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κασίμπασα (3-3). Στο επίκεντρο των τουρκικών ΜΜΕ βρέθηκε ο Οκάν Μπουρούν γνωρίζοντας σκληρή κριτική από τον Τύπο της χώρας αναφορικά με τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια της χθεσινής (28.09) αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας του. «Ακριβώς όπως επαινέθηκε στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε και του ΠΑΟΚ, απόψε θα φέρει το κύριο βάρος της κριτικής!» επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε πρόσφατες αναφορές τους.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για έναν αξιότιμο προπονητή που «οφείλει να επανεξετάσει την έννοια του rotation, την ενεργοποίηση προσώπων βάσει ατομικής τους απόδοσης».

Όσα επισημαίνονται από Τούρκους αναλυτές στη γειτονική χώρα αναφορικά με την εμφάνιση της Γαλατασαράι και τις επιλογές του Οκάν Μπουρούκ: «Μοιράζει δικαιοσύνη «ολόψυχα» στο μοίρασμα των λεπτών του, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σοσιαλιστικό παιχνίδι. Δεν μπορείς να τους κάνεις όλους ευτυχισμένους…».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

​​​​​​​«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και όπως...

Στην ίδια κατηγορία