Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Από τον Κρμέντσικ στον… Παβλένκα

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις τελευταίες λεπτομέρειες της άφιξής του, ο Γίρι Παβλένκα έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, να περάσει τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και κατόπιν να ανακοινωθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ούτως ώστε να ενταχθεί στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στα αξιοσημείωτα πως αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 έτους ενώ θα βρεθεί στις εξέδρες της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσει την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη την Κυριακή 29/9 με φόντο την αγωνιστική της Super League.

Πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον τελικά όλα πάνε καλά ο 32χρονος τερματοφύλακας θα γίνει ο τέταρτος Τσέχος που θα φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο πρώτος ήταν ο Μίλαν Λούχοβι τη σεζόν 1993-1994, ο δεύτερος ήταν ο Τόμας Νέτσιντ το 2013 και ο τρίτος ο Μάικλ Κρμέντσικ, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version