Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Από τον Τσαουσίλα μέχρι τον Μπράνκο: Αυτοί που «ενώνουν» ΠΑΟΚ και Στεάουα

Δημοφιλή

Οι δύο Ρουμάνοι παίκτες, που έχουν φορέσει τη φανέλα και του ΠΑΟΚ και της Στεάουα είναι οι Γκεόργκι Τσαουσίλα και Ιονέλ Πίρβου. Ο τελευταίος, τον Ιανουάριο του 1997, είχε μετακινηθεί από την ομάδα του Βουκουρεστίου στο Δικέφαλο, δεν ικανοποίησε όμως και στο τέλος της σεζόν επέστρεψε στην πατρίδα του.

Οσο για τον Τσαουσίλα, είχε αποκτηθεί το Δεκέμβριο του 1993 (στη φωτογραφία μαζί με τους Θωμά Βουλινό και Ολεγκ Μπλαχίν, πρόεδρο και προπονητή του ΠΑΟΚ)  Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός (το καλοκαίρι, που είχε προηγηθεί, συμμετείχε σε δοκιμαστικές προπονήσεις του Ηρακλή), είχε σημειώσει δώδεκα γκολ με τη Σπορτούλ στο πρώτο μισό της σεζόν. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, απέτυχε να διακριθεί, σκοράροντας μια φορά σε συνολικά οχτώ εμφανίσεις του.

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΒΑΡΕΛΑ

Το καλοκαίρι του 2016 οι συζητήσεις με τη Στεάουα για τη μεταγραφή του Βαρέλα (έμπαινε στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την ομάδα του Βουκουρεστίου) αποδείχθηκαν δύσκολη υπόθεση για τον Λιούμπος Μίχελ. Μέχρι που οι Ρουμάνοι αποδέχτηκαν την πρόταση του ΠΑΟΚ ύψους 1,3 εκ. ευρώ και το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 επισημοποιήθηκε ο «γάμος» με τον Αφρικανό στόπερ, που είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΛΟΝΙ

Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, παλιός προπονητής του ΠΑΟΚ, ταύτισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τη Στεάουα, στην οποία δούλεψε ως προπονητής μόλις για οχτώ ματς πριν δεκατέσσερα χρόνια.

Ένας άλλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι, υπήρξε παίκτης της Στεάουα για τρία χρόνια, χωρίς, όμως, ποτέ να έχει καθίσει και στον πάγκο της.

Ο Μάριο Μπράνκο είναι επίσης ένα από τα πρόσωπα, που «συνδέουν» τον ΠΑΟΚ και τη Στεάουα, όντας το 2009 επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Βουκουρεστίου (στον ΠΑΟΚ δούλεψε τη διετία 2018-20).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το (οριστικό) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο FIBA Europe Cup

Ο ΠΑΟΚ mateco μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν, ξεκινώντας αρχικά από το Περιστέρι και την πρεμιέρα...

Στην ίδια κατηγορία