Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά για Κοτάρσκι η Τζένοα» (pic)

Δημοφιλή

Για ακόμα μια ημέρα, δημοσιεύματα από το εξωτερικό ασχολούνται με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, και το γνωστό κι επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον πορτιέρε των πρωταθλητών Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (20/7), ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι ασχολείται με την υπόθεση του αντικαταστάτη του Ζόσεπ Μαρτίνεθ στους Γενοβέζους, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του στο Twitter/ X:

«Πολύπλοκη είναι η κατάσταση στη Τζένοα σχετικά με την αντικατάσταση του Τζόσεπ Μαρτίνεθ.

Τον Ιούνιο, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν η πρώτη επιλογή του Γιοχάνες Σπορ (Sports Director των Ιταλών) και Μάρκο Οτολίνι (Αθλητικός Διευθυντής).

Στις αρχές Ιουλίου, κι αφού ο ΠΑΟΚ ζητούσε περισσότερα χρήματα και περίμενε την πρόκριση στο Champions League, η Τζένοα στράφηκε στον Λε Ρομάν και συμφώνησε με τον Ισπανό και τη Μαγιόρκα.

Στη συνέχεια οι δύο σύλλογοι καθόριζαν τις λεπτομέρειες για να κλείσουν το deal, αλλά η Μαγιόρκα άλλαξε γνώμη, ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει τα προκριματικά του Champions League την επόμενη εβδομάδα, κι εφόσον η Τζένοα ξέρει ότι πρέπει να προσφέρει παραπάνω χρήματα και για τον Ρομάν και για τον Κοτάρσκι, αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Εξετάζονται επίσης κι άλλες λύσεις, περιμένουμε και βλέπουμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία