Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποκλεισμός με παράπονα από την διαιτησία για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για τον τελικό του έβδομου ομίλου του πρώτου προκριματικού γύρου του UEFA Women’s Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετώπισε, στην Πολωνία την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0, με τον Δικέφαλο να έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Με την Σερβέτ καλύτερη στα πρώτα 15 λεπτά, χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τις Μόνιμες Πρωταθλήτριες Ελλάδας να κρατούν για περισσότερη ώρα την μπάλα στην συνέχεια. Στο 28′ ωστόσο η Αντράντε αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, με την Δρακογιαννάκη να παίρνει την θέση της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα δεν άλλαξε, με την Σερβέτ να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία των Μόνιμων Πρωταθλητριών Ελλάδας.

Στο 64ο λεπτό, η Δρακογιαννάκη υπέπεσε σε πέναλτι-φάντασμα, το οποίο όμως σφύριξε κατά του Δικεφάλου η Βουλγάρα διαιτητής Κριστίνα Γκεοργκίεβα, με την Γιονουσαϊτέ στο 67′ να νικά την Νόιχαους από τα έντεκα βήματα για το 1-0. Πολύ έντονες οι διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ Morris για τον καταλογισμό του πέναλτι.

Ο Δικέφαλος έψαξε την ισοφάριση και στο 88′ η Βαρδαλή σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα, με τις παίκτριες του Θεοδωρίδη να ζητούν χέρι, ωστόσο η Βουλγάρα διαιτητής δεν συγκινήθηκε.

Σα να μην έφτανε αυτό, η Ρεβελί εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση της Νόιχαους και από κοντά έγραψε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Σερβέτ – ΠΑΟΚ Morris: 2-0

Τα γκολ: Γιονουσαϊτέ 67′ (πεν.), Ρεβελί 90+1′

Ημίχρονο: 0-0

Κάρτες: Γέλενσιτς 66′ – Κοσκερίδου 29′, Κακαμπούκη 64′, Φεραντάνς 66′, Μήτκου 90′

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κακαμπούκη, Φεραντάνς (82′ Δοϊρανλή), Γκούνη, Μανίσα, Κοσκερίδου, Εστέβεζ (77′ Παπαδοπούλου), Μήτκου, Αντράντε (28′ Δρακογιαννάκη), Χέλμβαλ, Βλασσόπουλος (82′ Βαρδαλή).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία