Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Απολαυστικός Λόβρεν: Το μήνυμα στον Βίντα ενόψει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το… φρέντο εσπρέσο

Δημοφιλή

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ, έχοντας συμπληρώσει τρεις εβδομάδες προπονήσεων με τη νέα του ομάδα.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οπότε το ντεμπούτο μου ήταν καλό, σε ένα δύσκολο παιχνίδι» είπε αρχικά και συνέχισε: «Έπρεπε να κερδίσουμε και το πετύχαμε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν ένας αγώνας που μου δίδαξε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύσκολος αγωνιστικός χώρος, χωρίς τους οπαδούς μας. Θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για τις πολλές αλλαγές και το μεγάλο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Χρόνος δεν υπάρχει και πρέπει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πόσο έτοιμος νιώθει από πλευράς ετοιμότητας: «Νιώθω καλά, μου αρέσει να αγωνίζομαι. Δεν με ενδιαφέρει η απόδοσή μου. Κοιτάω μόνο το συμφέρον  της ομάδας. Προπονούμαι σκληρά…».

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και τι του αρέσει: «Δεν έχω προλάβει να μάθω πολλά, αλλά όλοι μου λένε για τον κρύο φρέντο εσπρέσο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι πίνετε κρύο καφέ. Μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να τον συνηθίσω (γέλια)».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ και αν έχει να στείλει ένα μήνυμα στον Βίντα: «Δεν μπορώ να περιμένω να τον συναντήσω. Θα είμαστε με διαφορετικές φανέλες και θα είναι μια σκληρή μάχη. Δεν έχουμε μιλήσει τον έχω… μπλοκάρει (γέλια)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γκόμεζ: «Εκανα λάθος στο πέναλτι»

Ο Γιόναθαν Γκόμεζ ήταν χαρούμενος για το ντεμπούτο του, έστω κι αν είχε την άτυχη στιγμή στο πέναλτι των...

Στην ίδια κατηγορία