Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Απολύει τον προπονητή της η Σερβία;

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς βρίσκεται κοντά στην απόλυσή του μετά τον αποκλεισμό της Σερβίας από τους ομίλους του Euro 2024.

Η Σερβία βρέθηκε σε τελική φάση του Euro για πρώτη φορά ως ανεξάρτητη χώρα. Ωστόσο η παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας ήταν απογοητευτική, τερματίζοντας τελευταία στον 3ο όμιλο με Αγγλία, Σλοβενία και Δανία. Παράλληλα στα τρία παιχνίδια βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά στον αγώνα με τη Σλοβενία για τη 2η αγωνιστική.

Κάπως έτσι ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, έρχεται σε δύσκολη θέση αφού κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στη Σερβία. Από τη μεριά του ο 59χρονος, όταν μίλησε για το μέλλον του στη Σερβία μετά την ισοπαλία με τη Δανία, φαίνεται ότι δεν… φοβάται για τη θέση του.

«Δεν πρέπει να με ρωτάτε, για το μέλλον μου. Δεν έχω κάνει κάτι που πρέπει να ντρέπομαι γι’ αυτό και μπορώ να φύγω από το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι. Το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε δεν αποτελεί καμία τραγωδία για εμένα», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Πλέον στις τάξεις της Σερβίας, θα αρχίσουν να επικεντρώνονται στο Nations League, στο οποίο βρίσκονται στο League A και είναι σε όμιλο με Δανία, Ελβετία και Ισπανία. Στόχος της είναι να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα, από τη μία για να μην υποβιβαστεί ξανά στο League B, αλλά και να κάνει την προσπάθειά της να τερματίσει πρώτη για να παίξει στο Final Four της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version