Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

“Απών” στο β΄ ημίχρονο, “δώρισε” τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Δημοφιλή

Ενα ημίχρονο -το πρώτο-αρκετά καλής απόδοσης, που όμως, δεν του απέφερε κάποιο γκολ, δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-1.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρει να φθάσει στο γκολ. Στο 13΄ ο Ντεσπόντοφ δεν πρόλαβε τη σέντρα του Ζίβκοβιτς, ενώ το ίδιο συνέβη και δύο λεπτά αργότερα, όταν η μπαλιά του Ζίβκοβιτς στον Τόμας ήταν λίγο πιο δυνατή. Στο 21΄ και πάλι ο Τόμας με προβολή από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντραγκόφσκι, ενώ στο 42΄ το γυριστό σουτ του Ισπανού επιθετικού από το ύψος του πέναλτι έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Η μοναδική «πράσινη» απειλή στο α΄ μέρος ήταν στο 35΄, όταν ο Μπερνάρ κινήθηκε από τα αριστερά, επιχείρησε το σουτ κι ο Κεντζιόρα παραχώρησε κόρνερ.

Στο 47΄ το σουτ του Αράο μέσα από την περιοχή εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον Μιχαηλίδη. Στο 53΄ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Σπόραρ έσπρωξε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα. Στο 60΄ ο Παναθηναϊκός απείλησε με ένα δεύτερο γκολ, όταν Σπόραρ δεν μπόρεσε να νικήσει από καλή θέση τον Κοτάρσκι.

Στο 75΄ ο Ντραγκόφσκι έδιωξε την κεφαλιά του Σαμάτα, ενώ στο 79΄ ο Μπακασέτας έσπρωξε εκτός φάσης τον Τάισον, προσποιούμενος στη συνέχεια ότι ο Βραζιλιάνος τον απώθησε. Η τελική ετυμηγορία του διαιτητή ήταν ν’ αποβάλει και τους δύο παίκτες με κόκκινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις, πάντως, ο ΠΑΟΚ “άγγιξε” το 1-1, όταν το σουτ του Μεϊτέ κόντραρε σε σώματα αντιπάλων και σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντραγκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ (76΄ Οζντόεφ), Τσιγγάρας (63΄ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (63΄ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (63΄ Τάισον), Τόμας (72΄ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (86΄ Χουάνκαρ), Κότσιρας, Αράο, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Μπερνάρ (86΄ Βαγιαννίδης), Τσέριν (86΄ Σένκεφελντ), Παλάσιος (69΄ Μαντσίνι), Σπόραρ (74΄ Ζέκα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποφασίζει για αποστολή-ενδεκάδα ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ σήμερα 20/9 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Βόλο, που θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία