Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποθεώνουν Μπάμπα οι Γκανέζοι

Αφορμή δοθείσης από τη νικηφόρα επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς κατά την πρωταρχική τους συνάντηση στην Τούμπα για τα Play Off του Europa League και το τέρμα που «κλείδωσε» το τελικό 4-0, οι συμπατριώτες του Ράχμαν Μπάμπα σε πρόσφατες αναφορές τους αποθέωσαν τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα. «Το εύστοχο γκολ του Ράχμαν Μπάμπα ολοκλήρωσε την επιβλητική εμφάνιση του Δικεφάλου», σημειώνεται μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της Γκάνας.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν σε σχετικές αναφορές τους αναφορικά με το ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς και τον Ράχμαν Μπάμπα: «Το εύστοχο γκολ του Ράχμαν Μπάμπα ολοκλήρωσε την επιβλητική εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του Europa League. Κόντρα στους Ιρλανδούς ο ΠΑΟΚ έκανε ένα αξιόλογο παιχνίδι με εμφανή πρωτοβουλία κινήσεων και ανωτερότητα και ευτύχησε να προηγηθεί με αυτογκόλ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Αναφορικά με το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ διεύρυνε το προβάδισμά του με το τέρμα που σημείωσε ο Τάισον στο 48΄ενώ πέντε λεπτά αργότερα υπήρχε αποβολή για τους φιλοξενούμενους. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το 3-0 στο 68΄ με τη βοήθεια του Τάισον και ο Μπάμπα Ράχμαν που αγωνίστηκε συνολικά 90 λεπτά κλείδωσε το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις με αριστερό σουτ που βρήκε στην πάνω γωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version