Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Αποθεώνουν Βιεϊρίνια οι Ρουμάνοι

Δημοφιλή

Μπορεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να μη συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο, η απουσία του κάθε άλλο παρά εμπόδισε ρουμανικά ΜΜΕ να αποθεώσουν τον Πορτογάλο αρχηγό, κάνοντας λόγο για έναν θρύλο των «ασπρόμαυρων». «Η FCSB αντιμετωπίζει τον θρύλο του ΠΑΟΚ! Ο πρωταθλητής Ευρώπης που ήταν συμπαίκτης με τον Ρονάλντο είναι ο αρχηγός της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου», επισημαίνεται χαρακτηριστικά αφορμή δοθείσης από την αυριανή (03.10) μάχη της Τούμπας.

Αναλυτικότερα όσα τονίζουν σε σχετικές αναφορές τους πριν το ΠΑΟΚ-Στεάουα Βουκουρεστίου για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια διανύει τη 12η σεζόν του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι ένας από τους ανθρώπους που συγκροτούν δεμένα τα αποδυτήρια του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016  κόντρα στη Γαλλία ενώ ήταν βασικός στη φάση των ομίλων, παίζοντας ως δεξιός μπακ. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο ο Βιεϊρίνια έπαιζε στη Βόλφσμπουργκ.

Παράλληλα είναι ο ξένος με τα περισσότερα ματς στον ΠΑΟΚ καθώς αγωνίστηκε σε 332 παιχνίδια και πέτυχε 52 γκολ. Πιθανότατα θα παραμείνει στον σύλλογο ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του. Αυτό εκτός απροόπτου θα συμβεί στο τέλος της σεζόν εξ ου και η τακτική του Ράζβαν Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιεί λιγότερο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τζόλη εσύ σούπερ σταρ

Περίπου 6.500.000 ευρώ στοίχισε ο Χρήστος Τζόλης στη Μπριζ, η οποία τον απέκτησε πριν από τρεις μήνες από τη...

Στην ίδια κατηγορία