Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Χένρικ Ρίντστορμ!

Δημοφιλή

Ο Χένρικ Ρίντστορμ μίλησε για το αυριανό (13/8, 20:30) παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της Μάλμε να αποθεώνει τον Δικέφαλο και τον Ράζβαν Λουτσέσκου για το ποδόσφαιρο που παίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Σουηδών:

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

«Ο Νανάσι και οι υπόλοιποι ήρθαν εδώ, ο Ρέσλερ είχε μυϊκό θέμα και τον κάναμε αλλαγή για να μην υπάρξει περαιτέρω θέμα. Ο Νανάσι ήταν άρρωστος και ο Γιάνσε είχε μυϊκό θέμα. Είναι όλα οκ, είναι και οι τρεις έτοιμοι».

Για τη ζέστη:

«Δεν το σκεφτόμαστε τόσο, το βλέπουμε ως ευκαιρία. Φυσικά θα επηρεάσει, ίσως παίξει ρόλο στο ρυθμό. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο πολύ ενέργεια από ότι είχε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι πρόβλημα για εμάς είναι ωραίο. Ίσως στην πορεία του ματς να είναι ένα πρόβλημα. Θέλουμε την μπάλα στα πόδια μας».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει τακτική:

«Αυτή η ερώτηση είναι καλή, είναι σα να διαβάσατε το παιχνίδι πριν γίνει. Έχουμε αντίπαλο μια δυνατή ομάδα στην έδρα της. Θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την μπάλα το ξέρουμε, θα θελήσουν να κυριαρχήσουν. Είμαστε μια ομάδα που θέλει την μπάλα. Θα πρέπει να έχουμε κατά νου και να αποδεχθούμε πως ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει την μπάλα, δεν πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να το κάνει αυτό για αρκετή ώρα».

Για την ενδεκάδα και αν υπήρξε προπόνηση στα πέναλτι:

«Δεν ανακοινώνω την ενδεκάδα μέχρι την ώρα του ματς, ίσως αλλάξουμε κάτι σε μια δυο θέσεις. λόγω των προβλημάτων που ανέφερα πριν. Δεν παίρνω αποφάσεις νωρίς. Όσον αφορά τα πέναλτι, ναι πάντα προπονούμαστε σε αυτό. Έχουμε κερδίσει ένα τρόπαιο έτσι».

Για το αν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ότι προσπαθεί να μπει στο Champions League χρόνια και δεν το έχει καταφέρει:

«Δεν είχαν ίδιο προπονητή ή ίδιους παίκτες στις προηγούμενες προσπάθειες. Η πίεση είναι υψηλή σε εμάς, σε μένα, στους παίκτες μου. Νομίζω πως η πίεση είναι μεγαλύτερη για τον ΠΑΟΚ. Όμως μέσα στο παιχνίδι δεν τα σκέφτεσαι αυτά. Ίσως μόνο σε κάποιες σημαντικές στιγμές του ματς να το σκεφτείς. Ναι, ίσως τους επηρεάσει. Δεν το σκεφτόμαστε έτσι όμως εμείς. Ναι ο ΠΑΟΚ έχει πιο μεγάλη πίεση, νομίζω πως θα γίνει μάχη γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση».

Για το τι παίζει ρόλο στα καλοκαιρινά προκριματικά; Η ετοιμότητα ή η ποιότητα;

«Θα το δούμε αυτό ναι. Αν δείτε το πρώτο παιχνίδι θα καταλάβετε πως κυριαρχήσαμε στο πιο μεγάλο κομμάτι αυτού. Εμείς είχαμε στο μυαλό μας το 3-1, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα, ακόμα και αν δεν είναι έτοιμοι είναι μια ομάδα που πέρσι έπαιζε μαζί με τον ίδιο προπονητή. Έχουν δομημένο και όμορφο παιχνίδι είναι δυνατό σύνολο. Σε δύο μήνες ο ΠΑΟΚ θα είναι μια δυνατή ομάδα. Έχουμε το πλεονέκτημα όμως διότι εμείς παίζουμε παιχνίδια και έχουμε ρυθμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία