Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απρόοπτο με Κόλεϊ

Δημοφιλή

Με δεδομένη την αποχώρηση των Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ στη Σαουδική Αραβία και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Γερμανία για λογαριασμό της Βολφσμπουργκ, ο ΠΑΟΚ «ψαχνόταν» έντονα με γνώμονα την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας. Κατόπιν των ονομάτων που τσέκαρε στη μεταγραφική του λίστα, κατέληξε στον Ομάρ Κόλεϊ που αναμενόταν τη σημερινή (30.08) μέρα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ο 31χρονος στόπερ δεν βρισκόταν στο αεροπλάνο στις 8:30 καθώς έχασε την πτήση.

Όπως έγινε γνωστό, η πτήση ήταν προγραμματισμένη από Κωνσταντινούπολη για σήμερα (30.08) το πρωί, εντούτοις, ο Ομάρ Κόλεϊ δεν επιβιβάστηκε σε αυτή, με την ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει πως ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός δεν θα αφιχθή σήμερα. Κάτι που σημαίνει ότι το ταξίδι του στην Ελλάδα παίρνει παράταση μέχρι νεωτέρας, με τους «ασπρόμαυρους» να αναζητούν πτήση το συντομότερο δυνατόν.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου περνώντας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με γνώμονα την ενσωμάτωσή του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου ενώ κατόπιν θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία