Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Απρόοπτο με Κόλεϊ ενόψει Άρη!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, καθώς ο Ομάρ Κόλεϊ ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Γαλατασαράι με ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει.

Επίσης, εκτός παραμένουν οι Μπράντον και Τσιφτσής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη! Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Κόλεϊ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κι έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή . Ο Ισπανός φορ δούλεψε ατομικό, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε  Όττο  Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο  Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Οι μονομαχίες πριν τον Άρη (video)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι»...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version