Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρχηγικό διάταγμα τα γκολ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μια τεράστια νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 4-1 στην Τούμπα, με τη νίκη να φέρει φαρδιά- πλατιά την υπογραφή των αρχηγών του.

Αναλυτικότερα, ο Δικέφαλος ξεκίνησε το παιχνίδι με αρχηγό του τον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύεται στο 37′ την εξαιρετική ασίστ του Γιάννη Κωνσταντέλια, για να ανοίξει το σκορ και να βάλει… φωτιά στην Τούμπα.

Στο 66′ ο έμπειρος εξτρέμ έκανε χώρο για να περάσει στο χορτάρι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, παίρνοντας αυτός στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Δεν πέρασε πολύ ώρα από την ανατροπή του Άλι Σαμάτα από τον Γέντβαϊ, με τον Σέρβο εξτρέμ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους «ασπρόμαυρους».

Στο 81′ ήταν η σειρά για τη μεγάλη στιγμή του Αντρέ Βιεϊρίνια, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο εν μέσω αποθέωσης, και έμελλε τελικά να ήταν αυτός που «κλειδώσει» την υπόθεση νίκη, διώχνοντας το περιττό άγχος, για να σκοράρει κι αυτός με το περιβραχιόνιο του αρχηγό στο μπράτσο.

Τον χορό των γκολ έκλεισε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πανηγυρίζοντας ένα γκολ ως κάπτεν, κι ένα… χωρίς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία