Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Aρχίζει το ταξίδι προς τα… αστέρια!

Η Οραντέα από τη Ρουμανία είναι το πρώτο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, για να φτάσει στον τελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου του Basketball Champions League.

Ο σημερινός αγώνας, που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια, θ’ αρχίσει στις 19:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του BCL στο Youtube.

Στις 21:30 θ’ αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός, με αντιπάλους τη Σολέ από τη Γαλλία και την Πεκτίμ από την Τουρκία, με το νικητή να είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό του Σαββάτου, εφόσον ο Δικέφαλος θα έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Οραντέα.

Σε ό,τι αφορά τους πυλώνες πάνω στους οποίους ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει σε πρώτη φάση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Οραντέα, είναι ξεκάθαροι: Πολλή πίεση πάνω στην μπάλα όταν αυτή βρίσκεται στα χέρια του αντιπάλου και σκληρή άμυνα, προκειμένου ο Δικέφαλος να έχει περισσότερες «κατοχές» και να «τρέξει» στην επίθεση, διαθέτοντας πολλούς αθλητικούς παίκτες!

Όπως φάνηκε και στα φιλικά παιχνίδια, ο Φρανκ Μπάρτλεϊ θα είναι ο ηγέτης της ομάδας έχοντας ως βασικό «συμπαραστάτη» τον Κέντρικ Χέντερσον, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι να περιμένει πολλά και από τον Ντεβόντε Άπσον, όπως περιμένει τη μέγιστη προσπάθεια, προσήλωση και αποτελεσματικότητα απ΄ όλους, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει τον πρώτο στόχο της σεζόν, παρότι δεν ταξίδεψε στην Αττάλεια ως το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version