Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης: Τελευταία προπόνηση με ένα ερωτηματικό

Δημοφιλή

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα κάνει σήμερα ο Άρης, με τον Άκη Μάντζιο να έχει ένα μόνο ερωτηματικό που αφορά το αρχικό σχήμα του αγωνιστικού του τμήματος.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Ούγκο Μάγιο, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με ενοχλήσεις στο γόνατο, έχοντας κινηθεί πιο συντηρητικά καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής εβδομάδας. Η συμμετοχή του Ισπανού μπακ είναι αμφίβολη και συνεπώς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρεθεί στις επιλογές του Έλληνα προπονητή, τότε τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Μοντόγια.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Κουέστα, Βέλεθ, Μπράμπετς (οριστικά νοκ άουτ ο Φαμπιάνο), Φρίντεκ, ένας εκ των Μάγιο ή Μοντόγια, στα χαφ θα αγωνιστεί η τριάδα Σιφουέντες, Μόντσου και Μάνου Γκαρθία και στην επίθεση θα βρεθούν οι Σίστο, Ντιαντί και Μορόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Για τα καλά, μπαίνουμε σε φθινοπωρινό σκηνικό καθώς, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9), η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης...

Στην ίδια κατηγορία