Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΣ: «Καλή τύχη ΠΑΟΚάρα»

Το πρώτο ντέρμπι της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι γεγονός για τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να αποστέλλει το δικό του μήνυμα στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την περίοδο διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω εθνικών ομάδων.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του για το εντός έδρας ντέρμπι των «ασπρόμαυρων»: Για την  αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στο Γήπεδο Τούμπας, τον Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος, επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, προερχόμενος από το σημαντικό «διπλό» στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, το οποίο έφερε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο «ντέρμπι» της φετινής σεζόν, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας τον Κόσμο στο πλευρό τους, καλούνται να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ προ του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version