Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ας μείνουμε στους πρωταθλητές κι όχι στους έναν-δύο, που θα έρθουν πιο μετά

Δημοφιλή

Έγινε και πέρσι, γίνεται και φέτος! Είναι μία συνήθεια που λογικά δεν θα κοπεί γιατί έτσι είμαστε, έτσι έχουμε μάθει! Δίνουμε πάντα μεγαλύτερη αξία σε όσους θα θέλαμε να έχουμε και να πάρουμε με μεταγραφή, παρά σε όσους έχουμε και είναι εδώ και μάχονται για την επίτευξη του στόχου.

Το όλο αυτό σκηνικό έχει μεγάλη αξία το καλοκαίρι που μέσα σε λίγες εβδομάδες παίζονται οι μισοί στόχοι της χρονιάς! Αυτήν την εποχή, λοιπόν, που παίζονται τόσο σημαντικοί στόχοι αξίζει να μένουμε περισσότερο στους παρόντες, σε όσους θα παίξουν και όχι σε όσους υποθέτουμε ότι αν είχαμε θα έπαιζαν καλύτερα.

Έτσι δεν έγινε και πέρσι; Μιλούσαμε και αναλύαμε κάθε μέρα για τις μεταγραφές που δεν γίνονταν, μειώνοντας την προσπάθεια των παρόντων που τελικά έσωσαν τον ΠΑΟΚ και τη χρονιά. Να μην το ξεχάσουμε ποτέ: Το πρωτάθλημα του 2024 ήρθε και επειδή το καλοκαίρι του 2023 η ομάδα με Σβαμπ και Τσιγγάρα στα χαφ έμεινε όρθια δίνοντας προκρίσεις, όραμα, ακόμη-ακόμη και έσοδα που βοήθησαν την ΠΑΕ στην πορεία.

Έτσι και φέτος. Ας μείνουμε λίγο παραπάνω στους παίκτες που ξεκινούν, στους πρωταθλητές δηλαδή και όχι στους έναν-δύο που θα έρθουν για να βοηθήσουν λίγο πιο μετά, μια και  τώρα δεν θα ήταν έτοιμοι να παίξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία