Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ασέβεια σε έναν πρωταθλητή Ελλάδας

Μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος. Μα, η φανέλα του ΠΑΟΚ δίχως χορηγό στην φανέλα, μπορεί να φέρνει στον νου άλλες ρομαντικές εποχές, αλλά είναι… άδεια.

Κι ο λόγος δεν είναι αισθητικός, μα πολύ πιο ουσιαστικός. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο -δεν θα βαρεθώ να το επαναλαμβάνω- το πόσο ισχυρή ομάδα μπορείς να φτιάξεις έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τα έσοδα που μπορείς να έχεις.

Ως πρωταθλητής, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει λύσει αυτό το θέμα προ πολλού. Θα έπρεπε -φυσιολογικά – να έχει μία μεγαλύτερη οικονομικά προσφορά από τον μόνιμο χορηγό των τελευταίων ετών. Δεν την είχε όμως, κάποιες πληροφορίες λένε ότι είχε ακόμα χαμηλότερη!

Κι αυτό γεννά απορίες.

Θυμίζει εκείνες τις εποχές που οι εξευτελιστικές προσφορές για τηλεοπτικό συμβόλαιο στον -επίσης πρωταθλητή ΠΑΟΚ- τον έστρεψαν να δημιουργήσει το PAOK TV.

Η αγορά για τους δικούς της λόγους εμφανίζεται πολύ πιο διστακτική, πιο φειδωλή με τον Δικέφαλο, ακόμα κι όταν αυτός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Να, ένα παράδειγμα ακόμα. Η απουσία απεσταλμένου στην Βοσνία και η τηλεοπτική περιγραφή από το στούντιο δείχνει ασέβεια σε έναν πρωταθλητή Ελλάδας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version