Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ασπρόμαυρος» νόμος και στο Πανθεσσαλικό!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε την ανωτερότητά του απέναντι στο Βόλο, πέρασε με 4-1 από το Πανθεσσαλικό στάδιο και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι πήγε να «στραβώσει» από την αρχή για τον ΠΑΟΚ, όταν μόλις στο 3΄ ο Αλτμαν είχε την ευκαιρία μ’ εκτέλεση πέναλτι (το «κέρδισε» ο ίδιος από τον Καμαρά) ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Κοτάρσκι, όμως, είχε αντίθετη γνώμη και απέκρουσε το χτύπημα του Ισραηλινού, πέφτοντας στη δεξιά του γωνιά. Βέβαια, το πέναλτι αποτέλεσε «εφεύρεση» του Τσαγκαράκη, το λάθος του οποίου δεν διόρθωσε, ως όφειλε, ο Κουμπαράκης, που ήταν ο διαιτητής VAR.

Ο Δικέφαλος αντέδρασε γρήγορα και μετά τις χαμένες ευκαιρίες από τους Μουργκ (8΄) και Τισουντάλι (10΄) άνοιξε το σκορ στο 24΄ με το πέναλτι του Σβαμπ. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε μετά την ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον Φεράρι. Ο τελευταίος άφησε στο 35΄ με παίκτη λιγότερο την ομάδα του, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα στον Τισουντάλι. Ο τελευταίος στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Στο 48΄ ο Κόβατς, με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού του, εξουδετέρωσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ. Ο Αυστριακός στάθηκε πιο τυχερός στο 54΄, όταν η μπάλα κόντραρε πάνω του μετά το σουτ του Καμαρά και κατέληξε στα δίχτυα του Κόβατς.

Ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, μειώνοντας στο 57΄ σε 1-2 με την κεφαλιά του Μεντιέτα μετά από εκτέλεση κόρνερ, που είχε κερδίσει ο ίδιος, μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχε… όρεξη για περιπέτειες και στο 60΄ πέτυχε το 3-1 με τον Τάισον, που αξιοποίησε την ασίστ του Τισουντάλι (προηγήθηκε λάθος του Γκλάβτσιτς).

Στο 89΄ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, όταν ο Κόβατς επιχείρησε το βολέ, ο Τσάλοφ έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα…

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72΄ Κόμπα), Μεντιέτα, Ασενούν (39΄ Σμέουλερς), Αλτμαν (61΄ Βιγιαφάνες), Κόντε (61΄ Κόστα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67΄ Οτο), Καμαρά, Σβαμπ (67΄ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79΄ Σορετίρε), Τισουντάλι (67΄ Τσάλοφ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Στο...

Στην ίδια κατηγορία