Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ασταμάτητος στα νοκ άουτ ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο (7/12,19:00) στην Τούμπα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με το paokfc.gr να σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

O ΠΑΟΚ και ο Βόλος θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέχρι τώρα έχουν 11 παιχνίδια για το Πρωτάθλημα, με το Δικέφαλο να επικρατεί στα 9 και τα άλλα δύο να τελειώνουν ισόπαλα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στα νοκ άουτ παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος έπειτα από τις 13 Απριλίου 2023, όταν έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία στην Τούμπα για τα ημιτελικά του θεσμού και ενώ στην πρώτη τους αναμέτρηση είχε επικρατήσει με 5-1 στη Λαμία.

Η τελευταία του ήττα σε νοκ άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος είναι στις 24 Ιουνίου 2020, στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκης, όπου οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-0. Από τότε έχει 18 αναμετρήσεις χωρίς ήττα, με απολογισμό 11 νίκες και 7 ισοπαλίες. Ο συνολικός συντελεστής τερμάτων σε αυτά τα 18 ματς είναι 36-12 και απλώνονται στις τρεις τελευταίες σεζόν, αφού ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό ήταν για τη σεζόν 2019-20, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρεις διαδοχικές προκρίσεις σε τελικό.

Με αντίπαλο το Βόλο έχει έξι νίκες στα έξι τελευταία τους παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας και χωρίς να δεχθεί τέρμα στα πέντε από τα έξι. Η τελευταία απώλεια βαθμών ήταν στις 17 Οκτωβρίου 2021, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4 στην Τούμπα. Η άλλη απώλεια ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, στο Βόλο και στο μοναδικό παιχνίδι των δύο ομάδων που δεν σημειώθηκε τέρμα.


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία