Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

BYD Dolphin, το φθηνό ηλεκτρικό είναι εδώ!

Η BYD ενισχύει τη γκάμα της με την προσθήκη δύο νέων μοντέλων. Πρόκειται για το BYD Dolphin, το μικρό και προσιτό της ηλεκτρικό μοντέλο, καθώς και για το μεγάλο επίσης ηλεκτρικό SUV, SEAL U.

Η BYD και ο όμιλος Σφακιανάκη, επίσημος εκπρόσωπος της μάρκας στην ελληνική αγορά, ανακοινώνουν τη διάθεση των ηλεκτρικών Dolphin και SEAL U. Ειδικά για το Dolphin, πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο hatchback της κατηγορίας C που συνδυάζει “παιχνιδιάρικη” αισθητική με ευελιξία και πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Το Dolphin είναι το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί τη σχεδιαστική ταυτότητα “Ocean Aesthetics” της BYD, η οποία του εξασφαλίζει μια ξεχωριστή εμφάνιση. Η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από το δελφίνι, όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του μοντέλου. Το μικρότερο ηλεκτρικό της BYD διατίθεται στην Ελλάδα με μπαταρία 60,4 kWh, Λιθίου Φωσφορικού Σιδήρου της BYD τύπου Blade Battery, και επωφελείται στον τομέα της ασφάλειας από μία δομή αμαξώματος που προορίζεται αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Διαθέτει επίσης μία πλήρη γκάμα χαρακτηριστικών ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, τα οποία του προσδίδουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα στον εν λόγω τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://trcoff.gr/news/byd-dolphin

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version