Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βλέπουν Μαντί Καμαρά για τη θέση του χαφ

Δημοφιλή

Στην Τούμπα πατάνε το γκάζι για να υλοποιήσουν τις δύο βασικές επιθυμίες του Ράζβαν Λουτσέσκου. “Πρέπει να πάρουμε έναν χαφ κι έναν επιθετικό μέχρι να μαζευτούμε για την προετοιμασία” ήταν η ατάκα του προπονητή του ΠΑΟΚ πριν φύγει για την πατρίδα του και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εντοπίσει τους στόχους του, είναι σε προχωρημένες επαφές και βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για να κλείσει αυτές τις δύο μεταγραφές.

Η υπόθεση που φαίνεται να είναι πιο προχωρημένη είναι αυτή του χαφ, που έχει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Λουτσέσκου, δηλαδή έναν παίκτη box to box, με εμπειρία, εντάσεις στο παιχνίδι του, παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο χαφ, όσο και ο επιθετικός, που θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα είναι μεταξύ 26 και 30 και τα κασέ τους είναι κοντά στα ψηλά συμβόλαια που έχει σήμερα ο Δικέφαλος.

Από τις περιπτώσεις των χαφ, που εξετάζονται, είναι κι αυτή του Μαντί Καμαρά. Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά πρόκειται να  μείνει ελεύθερος.

Ο Καμαρά (29 συμμετοχές και ένα γκολ φέτος) διακρίνεται για στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως ένταση, ταχύτητα και ποιότητα, που τον καθιστούν μια ελκυστική περίπτωση.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία