Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Χαμογέλασε ο Γιαννούλης

Η Άουγκσμπουργκ μετά από δύο συνεχόμενες ήττες κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Βασικός σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, επικρατώντας της Γκλάντμπαχ με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Βασικός ξεκίνησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος η Γκλάντμπαχ είχε την κατοχή, αλλά δεν έφτανε με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην απειλεί. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιζαν πιο πολύ παθητικά, αλλά στο 39ο λεπτό μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Ο Σλόντερμπεργκ όντας μέσα στην περιοχή πήρε την μπάλα έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Κάπως έτσι η Άουγκσμπουργκ μπήκε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις στιγμές τους και στο 65ο λεπτό βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Κλοντ – Μορίς.

Παρόλα αυτά η Γκλάντμπαχ μείωσε επτά λεπτά μετά με τον Κλάιντιστ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Ωστόσο το γκολ αυτό δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση και η Άουγκσμπουργκ πήρε τη νίκη, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version