Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Χαμός: Ο Μπρεϊθγουέιτ ξέσπασε κατά της Εσπανιόλ!

Δημοφιλή

Ευθείες βολές από τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ στη γραμμή κρούσης, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ κατά της Εσπανιόλ ενόσω οι ασπρόμαυροι αναμένουν την απάντησή του στην πρόταση που του κατέθεσαν! Με την εξασφάλιση της ανόδου στα σαλόνια της La Liga για το ισπανικό κλαμπ με βασικό τον Δανό φορ, το ενδιαφέρον μεταξύ άλλων μετατοπίστηκε και στο μέλλον του, με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ να απαντά με αιχμές. «Για να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου» σημείωσε αρχικώς.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε σε δηλώσεις του μετά την εξασφάλιση της ανόδου:

«Για να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου! Ακόμα δεν ξέρω σχετικά με το μέλλον μου. Έχω δουλέψει σκληρά για να βοηθήσω την Εσπανιόλ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα είμαι ελεύθερος, αλλά χαίρομαι που πήραμε την άνοδο. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου εδώ ακόμη. Ας το απολαύσουμε. Είναι μια σημαντική μέρα για το σύλλογο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεύτερο τεστ για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Ο...

Στην ίδια κατηγορία